Huisregels

RESERVEREN VAN JE LES EN AFMELDEN

Wij houden een minimum en maximum aantal deelnemers aan voor de lessen.Wegens de covid-19 zijn er 6 plekjes inplaats van 10.

Het is daarom handig om je les te reserveren. Ben je verhinderd? Meld je dan af voor 12:00 voor de avond les en voor de ochtend les voor 18:00 de dag ervoor. Voor de workshops ( Birth Partner workshop of Spinning Babies Parent Class) graag 48 u voor aanvang afmelden. Dit kan allemaal via Online Scheduler van Eversports APP beschikbaar via Apple Store of Google Play. Bij niet tijdig afmelden word de les of Birth preparation workshop automatisch in rekening gebracht.

KOM OP TIJD

Zorg dat je 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Bij aanvang van de les sluit ik de deur beneden. Op deze manier kan de les op tijd en rustig van start gaan.

MELD LICHAMELIJKE / PSYCHISCHE KLACHTEN

Geef de docent aan als je fysieke en of geestelijke klachten hebt. Jouw welzijn en gezondheid is heel belangrijk voor mij.

HOU DE RUIMTES SCHOON EN NETJES

Gelieve bij te dragen om de ruimtes schoon en netjes te houden.

 • De yoga ruimte niet met schoenen te betreden.
 • De gebruikte kussens , deken en matje weer netjes opruimen.
 • Gebruikte thee kopjes weer terug te nemen naar de kleedkamer.

DRAAG ZO MIN MOGELIJK PARFUM

Sommige mensen zijn allergisch en gevoelig voor sterke geuren. Daarom draag zo weinig mogelijk of helemaal geen parfum.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • Raadpleeg altijd je huisarts voordat je met yoga begint wanneer je niet zeker weet of je helemaal gezond bent of zwanger bent.
 • Indien je een blessure of andere lichamelijke klacht hebt, informeer dan altijd de docente voordat je met een yoga les begint.
 • Luister en volg de instructies op van de docente.
 • Luister goed naar je eigen lichaam en hou rekening met je eigen grenzen.
 • Doe geen oefeningen die pijnlijk voor je zijn.
 • Stel vragen als je niet zeker bent hoe een oefening moet worden uitgevoerd.

MOGELIJKE EMOTIONELE EN LICHAMELIJKE REACTIES

Yoga heeft een helende werking en stimuleert op verschillende manieren het lichaam..
Het is daarom mogelijk dat je lichaam hier op reageerd bijvoorbeeld: gifstoffen die vrijkomen waardoor je soms hoofdpijn van krijgt of misselijk zou kunnen worden.
Lichamelijke klachten kunnen ook een mentale oorzaak hebben. Ook emotionele blokkades kunnen voelbaar worden; het is ook niet raar dat je emotioneel kan worden tijdens of na de les. Het is belangrijk je emoties de ruimte te geven en bespreek het met de docent voor advies en of begeleiding.

MATERIAAL

Yoga matten en ander materiaal zijn aanwezig in de studio. Wel is het fijn om je eigen handdoek voor je eigen persoonlijke hygiene mee te nemen.

ETEN VOOR DE LES

Als het mogelijk is kijk even of je wat tijd kunt geven tussen je maaltijd en de les en anders eet iets kleins of een lichte maaltijd.

ALGEMENE VOORWAARDEN

 • Een strippenkaart kan niet worden omgeruild voor een massage.
 • Vergoeding van strippenkaart is niet mogelijk . Alleen je als zwanger bent en kindje besluit om eerder te komen voor 37 weken en dat de strippenkaart nog geldig is. Dan kan je de overgebleven strippen opmaken bij de postnatale yoga of Yoga voor iedereen lessen.
 • Fijne Geboorte heeft het recht om de lessen te cancellen of docent te wijzigen.
 • Ben je verhindert voor je massage afspraak graag 24 u op voorhand afzeggen anders wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
 • Ben je verhindert voor 1 van de Birth preparation workshops graag 48 u op voorhand afzeggen anders wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
 • Ben je verhinderd voor de les? Meld je dan af voor 12:00 voor de avond les. En voor de ochtend les voor 18:00 de dag ervoor.

Privacy Statement

Marketingtoestemmingen

Fijne Geboorte gebruikt de informatie die u verstrekt wanneer u zich aanmeldt bij Eversports om contact met u te houden en updates te geven over nieuwe lessen, workshops of extra lessen tijdens vakanties. U hoort van ons per e-mail. Fijne Geboorte stuurt niet zo vaak een nieuwsbrief alleen als er belangrijke info moet gedeeld worden. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door u aan te melden bij uw Eversports account "e-mailinstellingen" te selecteren en de optie "stuur me de nieuwsbrief" te verwijderen. U kunt uw instellingen ook wijzigen door contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We behandelen uw informatie met respect. We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door te klikken op Eversports e-mailinstellingen optie "stuur me de nieuwsbrief", erkent u dat de informatie die u verstrekt (e-mail) zal worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze studio.
Telefoon +31614420867
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aansprakelijkheid

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord dat Fijne Geboorte op geen enkele wijze verantwoordelijk is voor mijn persoonlijke bezittingen terwijl ik lessen of workshops volg. Ik neem vrijwillig deel aan de lessen en ben mij volledig bewust van de mogelijke kans op letsel. Als ik twijfel over mijn gezondheid, raadpleeg ik een dokter voordat ik aan een les of workshop deelneem.
Ik ga ermee akkoord dat noch ik, noch mijn erfgenamen of wettelijke vertegenwoordigers een aanklacht of enige andere claim van welke aard dan ook tegen Fijne Geboorte of haar leden zal indienen voor persoonlijk letsel of diefstal dan wel beschadiging van goederen.

Vragen of klachten

Als u vragen of klachten hebt, mail Fijne Geboorte:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een moment voor jezelf...