Wij mogen weer!
Zwangerschaps yoga, workshops en massages mogen weer
met COVID-19 maatregels.

Zwangerschapsmassage

zwangerschapsmassage den haag

Een massage met verwarmde etherische oliën van 60min op een speciale ontworpen massage tafel voor zwangere vrouwen.
Deze tafel heeft een groot gat voor de buik met een band ter ondersteuning en 2 extra gaten voor de borsten, zodat je weer eens lekker op je buik kunt liggen. Vanaf week 16 van je zwangerschap ben je van harte welkom.

Je zwangerschap is een periode in je leven waar dat er op korte tijd veel veranderd in je lichaam. Hormonen zijn heel aanwezig maar ook spieren en gewrichten worden losser en soepeler. De natuur zorgt ervoor dat er ruimte komt voor het kind en bereid je voor op je bevalling. Het is dan ook normaal dat deze veranderingen eventueel zorgen dat je sneller moe bent.

 

Voordelen van een zwangerschapsmassage

Vermindert lichaamsklachten zoals bv:

zwangerschapsmassage

  • Nek en schouderklachten, pijn in onderrug ,bekkenklachten
  • Krampen in de benen
  • Vocht vasthouden
  • Slecht slapen
  • Bevordert de bloeddoorstroming en stimuleert het lymfestelsel
  • De placenta wordt beter doorbloed en afvalstoffen kunnen sneller uit het lichaam verwijderd worden.


Een massage tijdens je zwangerschap helpt deze klachten te verminderen, het geeft ontspanning en je krijgt ook minder last van ongerustheid, angst en depressie waardoor je ook beter kunt slapen.

En ook als je geen klachten hebt is het goed om je eens heerlijk te laten verwennen. Dit kan gedurende de hele zwangerschap zo vaak je wilt zelfs na de uitgerekende datum.

Postnatale massage

Fijne Geboorte bied ook massages na de bevalling aan tot 9 maanden na de bevalling. Moeder zijn is prachtig maar kan ook heel intense zijn.

Nieuw ritme vinden, je kindje leren kennen,gebroken nachten, vaak voeden en dragen enz... kan ook spanning in het lichaam veroorzaken.Daarom even lekker een momentje voor jezelf en een massage nemen kan wonderen doen.

 

 


Wil je graag een afspraak maken? 

Fijne Geboorte werkt met een online booking systeem Fitmanager. Massages zijn op Dinsdag , donderdag, Vrijdag en Zaterdag overdag. Kijk op de online calender. Tijdens de zomer periode zal Fijne Geboorte gesloten zijn van 19Juli- 26Juli en van 2Aug- 7Aug.

Ben je nieuw hier?           Klik op de knop "Maak een account aan" ga naar kalender en volg de instructies. 
Heb je al een account?     Klik op de knop "Reserveer je massage". Zo kom je in het rooster en kan je zelf je afspraak gemakkelijk inplannen.
Heb je een cadeau bon?   Dan heeft de persoon die jou de massage heeft gekocht een bevestiging email ontvangen met een code. Wanneer je een account hebt aangemaakt ga naar de shop. Koop een massage en vul de code in. Daarna ga naar de kalender en klik op massage naar keuze.

Mocht dit niet lukken dan kan je mij even bellen 0614420867

Maak een account aan of   Koop een Cadeaubon 
 
Reserveer je massage

Ben je verhindert voor je afspraak gelieve 24 u op voorhand af te zeggen, anders wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Locatie

Fijne Geboorte - Gespecialiseerd in zwangerschapsbegeleiding en geboorte in Den Haag

Haagweg 33, 2281AA Rijswijk

Goed bereikbaar vanuit regio Den Haag (Voorburg, Ypenburg, Leidscheveen enz…)
maar ook Delft, Rotterdam en Leiden (dichtbij de snelweg)
Gratis parkeren tot 18:00.

Een moment voor jezelf...